Rabatter och förmåner

Nedan finns en lista på alla rabatter och förmåner som du har som medlem i Hulebäcks Elevkår. Klicka på knappen nedan för att komma åt det digitala kårkortet.

Till kårkortet
Sibylla

Tycker du inte maten i skolan var för dig just idag? Går du fortfarande hungrig på biologilektionen? Tveka inte på att använda den här grymma rabatten!

Läs mer
Mårtenssons Trafikskola

Ska du övningsköra och ta körlektioner? Då kan du utnyttja elevkårens rabatt vid Mårtenssons Trafikskola!

Läs mer
Soja Sushi

Sugen på något annat än bambas mat? Gå till Soja Sushi istället och använd vårt törstsläckande erbjudande, en gratis dricka vid köp av studentmenyn.

Läs mer
Espresso House

Vem behöver inte en paus från skolan och fylla på ny energi? Eller bara unna sig efter en lång dag? Ladda ner Espresso House app och överför pengar så får du hela 20% på hela sortimentet. Förtjänar väl du det!

Läs mer
Mölnlycke Wok

Ät dig proppmätt på Mölnlycke Woks thaibuffé och släck törsten med en gratis dricka. Eller varför inte testa något annat på deras smaskiga meny? Här är valen många, men matkoma garanteras alltid.

Läs mer
Hemmakväll

Lill-lördag, att veckan är slut eller varför inte på en rast, ja anledningarna är många till att unna sig något riktigt gott på Hemmakväll. Använd då kårens grymma rabatt!

Läs mer
Friskis och Svettis

Spara massvis med pengar och kom i form under ett år med kårens rabatt på Friskis och Svettis. Här kan du träna med maskiner, fria vikter eller på cardioavdelningen, själv eller tillsammans med andra.

Läs mer